Blogi

Uusasiakashankinnan salaisuudet, kätevinä kirjoituksina.

Määrä takaa laadun (kun halutaan kasvattaa myyntiä)
Huippu-urheilija joka harjoittelee vähemmän kuin muut, ei yleensä menesty. Muusikko, jolle soitto ei maistu, tuskin saavuttaa suurta mainetta. Toistokertojen myötä mikä tahansa homma alkaa kuitenkin sujua.
Myyntityö = yhdyssana
Myyjän työhön kuuluu aina pieni epävarmuus. Koskaan ei tiedä millä tuulella kukakin asiakas on. Silti jokainen uusi yhteydenotto on uusi tilaisuus saada kauppaa. Varmin tapa välttyä onnistumiselta, on olla yrittämättä.
Myynnin aika on silkkaa rahaa. Hankittua tai menetettyä.
Jos jotain pitää B2B-myynnissä tuhlata, älä tuhlaa myynnin aikaa tyhjäkäyntiin, koska se on kallista. Laskimme auki esimerkin avulla, mitä myynnin ajan tuhlaaminen maksaa verrattuna tehokkaaseen sen käyttöön.
Myyntivauhdittajille avainlippu
Avainlippumerkin myöntää Suomalaisen Työn Liitto, joka toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Kehitämme ja hallinnoimme suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, jotka vaikuttavat ostopäätöksiin ja haastamme työelämää uudistumaan.
Myyntivauhdittajat mukana Talouselämän liitteessä: Passiivisuus on myrkkyä myynnille
Talouselämä julkaisee säännöllisesti liitteenään bisnekseen, talouteen ja työelämään liittyviä oheisjulkaisuja kiinteänä osana varsinaista lehteä. Uusimma 24.5.2019 Tulevaisuuden työelämä ‑julkaisussa toimitusjohtaja Kari Kaisto avaa lääkettämme myynnin kasvuun.
Asiakashankinnan asiantuntijat apunasi