Myyntivauhdittajat mukana Talouselämän liitteessä: Passiivisuus on myrkkyä myynnille

16.6.21 18:52
Myyntivauhdittajat mukana Talouselämän liitteessä: Passiivisuus on myrkkyä myynnille

Talouselämä julkaisee säännöllisesti liitteenään bisnekseen, talouteen ja työelämään liittyviä oheisjulkaisuja kiinteänä osana varsinaista lehteä. Uusimma 24.5.2019 Tulevaisuuden työelämä ‑julkaisussa toimitusjohtaja Kari Kaisto avaa lääkettämme myynnin kasvuun.

Talouselämän tilaajat saavat lehden liitteenä, julkaisun koko sähköiseen versioon löytyy linkki artikkelin lopusta.

---

Suomalaisen myyntikulttuurin yleisin ja tuhoisin kirous on asiakkaiden raivokas odottelu. Tosiasiassa kauppaa ei synny ilman kovaa kontaktointi- ja myyntityötä.

”Passiivisuus on pahinta myrkkyä myynnille! Aktiivisilla toimenpiteillä pitää saada luotua keskusteluyhteys asiakkaaseen. Vasta sitten voidaan myydä. Myyntikäyntien määrä korreloi vahvasti syntyneiden kauppojen kanssa”, BtoB-tapaamisten buukkauksiin erikoistuneen Myyntivauhdittajat Oy:n toimitusjohtaja Kari Kaisto pamauttaa.

Kaisto lupaa, että hänen firmansa nostaa asiakkaan suoraan myyntiprosessin toiselle portaalle eli neuvottelupöytään asiakkaan kanssa. Myyntivauhdittajien buukkaustoiminta on viritetty tehokkaaksi. Se perustuu selkeään ja vakioituun palvelukonseptiin, kokeneisiin ja uskottaviin BtoB-buukkauksen ammattilaisiin sekä työssä kertyneen datan tehokäyttöön. Ulkoistettu buukkaus- prosessi säästää asiakkaan resursseja ja mikä tärkeintä, tuo merkittävästi lisää kauppaa.

”Palvelumme ei sisällä piilokuluja. Asiakkaamme maksaa vain toteutuneista myyntitapaamisista, joten yhteistyöstä ei synny minkäänlaista riskiä. Toistaiseksi onnistumisprosenttimme on täysi 100 eli olemme hankkineet kaikki tilatut buukkaukset sovitussa ajassa.”

Myyntivauhdittajat on vuonna 2015 perustettu oululainen myynnin ammattilaisorganisaatio, joka tarjoaa yritysmyyntikäyntien buukkauspalvelua sekä myynnin ja myynnin johtamisen koulutusta valtakunnallisesti. Yrityksen perustajilla on 20 vuoden kokemus myynnistä ja heidän nimissään on muun muassa Contact Centereiden maailmanmestaruus.

---

Tulevaisuuden Työelämä ‑liite sähköisenä versiona: http://epaper.fi/read/5123/hNFjYR63

Myyntivauhdittajien alkuperäinen artikkeli ja aiheen muut artikkelit: http://news.calcus.com/myyntivauhdittajat/

Asiakashankinnan asiantuntijat apunasi