Myyntivauhdittajille avainlippu

16.6.21 18:54
Myyntivauhdittajille avainlippu

Avainlippumerkin myöntää Suomalaisen Työn Liitto, joka toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Kehitämme ja hallinnoimme suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, jotka vaikuttavat ostopäätöksiin ja haastamme työelämää uudistumaan.

Myyntivauhdittajat Oy:n bisnes on ulkoistettu yritysmyyntikäyntien (B2B) buukkaus, jossa asiakas maksaa vain konkreettisista tuloksista, tapaamisista. Koska tapaamisten buukkaus keskittyy Suomeen ja tehdään suomen kielellä, on ilmeistä että työ tehdään suomalaisin voimin. Samalla kuitenkin useat alan toimijat ovat vieneet konttoreitaan Espanjaan tai jopa Thaimaahan saakka.

Myyntivauhdittajien toimitusjohtaja Kari Kaisto uskoo suomalaisuudella ja suomalaisella työllä olevan ainakin jossain määrin merkitystä potentiaalisille toimeksiantajille.

- Tietenkin meiltä ostetaan ensisijaisesti tuottamamme hyödyn perusteella, mutta kotimaisuus on yksi merkittävä arvo ja siksi sitäkin tuomme mielellämme esiin. Usea asiakas on vuosien varrella tuonut esiin suosivansa muuten tasaväkisistä kumppaneista mieluiten sitä suomalaista vaihtoehtoa. Kun tuotamme palvelut 100% suomalaisin voimin niin miksipä emme siitä kertoisi, Kaisto avaa avainlipun hakemista.

Myyntivauhdittajat Oy tarjoaa asiakashankintapalveluaan valtakunnallisesti. Buukkaustyö hoidetaan Oulusta käsin koko Suomeen. Vuosien 2019–2020 on laajentaa kumppaniverkoston kautta toimintaa myös muualle Suomeen joka tulee näkymään valituilla työpaikoilla lisääntyvinä työpaikkoina.

LUE LISÄÄ YRITYSMYYNTIKÄYNTIEN BUUKKAUSPALVELUSTA

Asiakashankinnan asiantuntijat apunasi