Ammattijohtaja.fi

Ammattijohtaja.fi on strategia- ja brändikonsultoinnin asiantuntija, joka tarjoaa kovan tason konkreettista strategiaosaamista yritysten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ammattijohtaja auttaa laatimaan voittavan strategian, joka on helposti viestittävissä henkilökunnalle ja muille sidosryhmille. Kun tavoitteet ovat kirkkaita, on johtaminen tavoitteita kohti helpompaa.

Ammattijohtaja.fi:n asiakkaita ovat yritykset yhden henkilön konsulttiyrityksistä pörssiyhtiöihin.

Olin idiootti, kun en ostanut tätä palvelua aikaisemmin. Kun valmentaa, ei voi myydä ja kun myy, ei voi valmentaa. Suosittelen lämpimästi Myyntivauhdittajien palvelua kaikille muille, paitsi kilpailijoilleni

Kaikkea ei kannata tehdä itse ja tästä ajatuksesta lähti myös Ammattijohtaja Purasen päätös ulkoistaa tapaamisten sopiminen. Heillä ei ollut aiempaa kokemusta buukkausten ulkoistamisesta ja vertailtuaan muutamia vaihtoehtoja Tero Puranen, Ammattijohtaja.fi:n yritysvalmentaja ja strategiakonsultti, päätyi valitsemaan Myyntivauhdittajat myyntitapaamisen buukkauskumppaniksi.

Buukkauskumppani varmistaa pääsyn keskustelemaan oikeiden henkilöiden kanssa

Buukkauspalvelun valinnan ratkaisi Myyntivauhdittajien asiantuntijuus ja erikoistuminen juuri B2B-päättäjätapaamisten sopimiseen koko laajan puhelintyön kirjon sijaan. Lisäksi Myyntivauhdittajien tapaamistakuu vaikutti päätökseen. Kun asiakas ostaa tietyn määrän buukattuja tapaamisia, hänellä on myös varmuus siitä, että palveluntarjoaja toimittaa saman määrän tapaamisia. Väistämättä osa tapaamisista siirtyy tai peruuntuu, koska yrityspäättäjien kalenterit elävät koko ajan. Olennaista on, että sovituista tapaamisista myös huolehditaan loppuun asti.

Myyntivauhdittajien palveluasennetta ja asiakaskokemusta Tero kuvailee hyväksi. Sovitut tapaamiset ovat varmistaneet pääsyn keskustelemaan oikeiden henkilöiden kanssa. Kun ovi on avattu, parhaimmillaan keskustelu on lähtenyt käyntiin niin hyvin, että aiheesta kiinnostuneen yrityspäättäjän kanssa on sovittu heti jatkotapaaminen. Buukattujen tapaamisten tuloksena on tehty myös kauppaa ja lisäksi useiden kanssa prosessi on hyvässä vauhdissa.

Kaikkea ei kannata tehdä itse

Yhteistyön aikana Terolle on vahvistunut käsitys siitä, että kaiken voi toki tehdä itse, mutta eri asia on, kannattaako se. Kun tietää, kuinka suuri määrä työtä vaaditaan riittävän tapaamismäärän sopimiseen, maksaa buukkaustyön laskun mielellään. Yhteistyö aloitettiin alkupilotilla ja pilotoinnin jälkeen buukkausyhteistyö on jatkunut Myyntivauhdittajien kanssa.

Ammattijohtaja Puranen pitää erittäin todennäköisenä yhteistyön jatkumista myös pidemmällä aikavälillä.

Myyntivauhdittajat ottaa minulta stressin pois tapaamisista. Tiedän, että tapaamisia pitää olla riittävästi. Myyntivauhdittajien avulla tapaamisia vain ilmestyy kalenteriini. Minun tehtävä on mennä paikan päälle ja hoitaa tapaaminen. Minä voin keskittyä tärkeimpiin asioihin.
Asiakashankinnan asiantuntijat apunasi