Palaudutehokkaasti.fi

Palaudutehokkaasti.fi kasvatti online-tapaamistensa määrää Myyntivauhdittajien avulla

Palaudutehokkaasti.fi tarjoaa yrityksille ja yrityksien henkilöstölle loppuunpalamista ja ylikuormittumista ennaltaehkäisevää palvelua. Myyntivauhdittajien ja Palaudutehokkaasti.fi:n yhteistyö alkoi keväällä 2016, jolloin Myyntivauhdittajat buukkasi Palaudutehokkaasti.fi:lle online-tapaamisia hyvin tuloksin.

Palaudutehokkaasti.fi:n tavoitteena on saada ihminen palautumaan vuorokauden kuormituksesta riittävän hyvin. Yrityksille ja yrityksien henkilöstölle suunnatulla palvelukokonaisuudella halutaan lisätä yrityksen tuottavuutta parantamalla henkilöstön työkuntoa ja hyvinvointia.

– Olen itse polttanut itseni loppuun. Sen pohjalta lähdimme kehittämään sellaista konseptia, ettei kukaan muu polttaisi itseään loppuun, kertoo Palaudutehokkaasti.fi:n alkuperäinen kehittäjä ja yrittäjä Arto Ylitapio.

– Pyrimme tunnistamaan henkilöstön stressikuormitusta. Palveluidemme avulla yksilön on tarkoitus jaksaa paremmin arjessa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Jari Siirtola, joka oli aiemmin yksi Palaudutehokkaasti.fi:n asiakkaista.

Onnistunut pilotti johti puolen vuoden sopimukseen

Myyntivauhdittajien ja Palaudutehokkaasti.fi:n yhteistyö alkoi keväällä 2016. Palaudutehokkaasti.fi halusi kohdistaa palveluesittelynsä oikeisiin palavereihin ja juuri oikeille henkilöille. Buukkaukseen ei haluttu ryhtyä vain omin voimin, vaan mukaan kaivattiin sopivaa yhteistyökumppania. Myyntivauhdittajat tulivat Jarille ja Artolle tutuksi verkostoryhmän kautta.

– Aiemmat kokemuksemme vastaavista buukkausfirmoista eivät olleet kovin hääppöisiä. Aiempi buukkausfirma keskittyi vain laskutukseen ja tapaamisia runtattiin kalenteriin väkisin, Arto kertoo.

– Suhtauduin itse alkuun todella kriittisesti asiaan. Teimme Myyntivauhdittajien kanssa kuitenkin yhden pilotin ja sen osalta kaikki toimi niin kuin oli luvattu, Arto muistelee.

Online-tapaamiset ovat kustannustehokas ratkaisu alkukartoitukseen

Onnistuneen pilotin pohjalta tehtiin puolivuotinen sopimus online-buukkauksista. Palaudutehokkaasti.fi halusi keskittyä juuri online-buukkauksiin aika- ja kustannussyistä. Yritys toimii valtakunnallisesti, mutta valtakunnallista myyntiverkostoa ei ole käytössä.

– Online-tapaamisissa tehdään alkukartoitus. Samalla säästetään matkakuluissa sekä ajassa, kun tapaaminen ei ole paikkaan sidottu, Arto kertoo.

– Peruutuksia ei tule niin paljoa, kun vastaanottava ihminen voi olla vaikka kotona. Peruuntuneidenkin palavereiden päälle on helppo keksiä tekemistä, kun ei ole tienpäällä. Olemme käyttäneet online-tapaamisia ensimmäisestä toimintavuodestamme saakka ja se on ollut erittäin hyväksi havaittu keino, Arto lisää.

”Palaveria aloittaessa asiakas oli hyvin perillä siitä, mistä on tarkoitus puhua”

Yhteistyö Myyntivauhdittajien kanssa sujui Arton sekä Jarin mukaan hyvin. Asiat etenivät tehdyn projektisuunnitelman mukaisesti ja kuukausittaisiin tavoitteisiin päästiin. Laskutus suoritettiin toteumaperusteisesti. Myyntivauhdittajat saavat kiitosta siitä, kuinka hyvin he olivat perehdyttäneet asiakkaan ennen online-tapaamista.

– Palaveria aloittaessa asiakas oli hyvin perillä siitä, mistä on tarkoitus puhua. Esittelyn aloittamisessa ei siis ollut vaikeuksia. Meidän toimintamme esittely on tärkeä käydä buukkausvaiheessa läpi, Jari kuvailee.

– Sovittujen tapaamisten määrä jaksotettiin kuukausille. Buukkaus meni huomattavasti paremmin kuin kenelläkään toisella aiemmin, Arto kiittelee.

”Asiakastapaamisten määrä on saatu nostettua paljon aiempaa korkeammaksi”

Arton mukaan kylmäkontaktointi on myynnin osalta kaikista vaikein ja aikaa vievin osuus. Myyntivauhdittajat onnistuivat kuitenkin saamaan toiseen päähän juuri sen oikean ja päätäntävaltaisen ihmisen, jonka kanssa keskustelu voitiin aloittaa.

– Asiakastapaamisten määrä on saatu nostettua paljon aiempaa korkeammaksi, Jari summaa.

– Asiakastapaamisten myötä myös myynti lähtee lisääntymään ja se onnistuu vain siten, että löydetään sellaiset ihmiset, jotka ovat kiinnostuneet tästä palvelusta, Arto sanoo.

”Olemme olleet tyytyväisiä ja harkitsemme vastaavaa projektia jatkossakin”

Sujuvalle yhteistyölle mietitään myös jatkoa. Tällä hetkellä Jari ja Arto keskittyvät vielä keväällä sovittujen tapaamisten ja niiden tulosten läpikäyntiin. He ovat molemmat tyytyväisiä Myyntivauhdittajien kanssa tehtyyn yhteistyöhön.

– Voin suositella – muutamassa tapauksessa olen jo suositellutkin – Myyntivauhdittajia. Jos itsellä on aikatauluhaastetta eikä asiakkaita tahdo tavoittaa, niin Myyntivauhdittajilta saat takuuvarmasti sen tietyn, sovitun määrän tapaamisia. Olemme olleet tyytyväisiä ja harkitsemme vastaavaa projektia jatkossakin, Jari sanoo.

– Olen erittäin tyytyväinen heidän palveluihinsa, Arto kiteyttää.

B2B-buukkauksen asiantuntijat apunasi!
Yhteydenotto on tiesi laadukkaiden liidien maailmaan — suoraa hyötyä ja tiukkoja tuloksia! Ota yhteyttä, niin aloitetaan myyntisi menestys jo tänään!