Target Headhunting Oy

Myyntivauhdittajat tuo säpinää uusasiakashankintaan.

Target Headhunting Oy hakee asiakasyrityksilleen tietyllä osaamisella varustettuja uusia työntekijöitä. Kasvavassa yrityksessä suorahakuun menee paljon aikaa. Aikaa säästää yhteistyö Myyntivauhdittajien kanssa: yhteistyökumppani sopii uusasiakastapaamisia Target Headhuntingin asiantuntijoille.

Target Headhunting palvelee yrityksiä, joissa on tarve löytää tietynlaista osaamista. Yritys kartoittaa osaamisen ja hakee sen jälkeen markkinoilta potentiaalisia työntekijöitä. Tällä hetkellä Target Headhunterilla on työntekijöitä Espoossa ja Oulussa. Toimintaa on tarkoitus laajentaa lähiaikoina myös muihin kaupunkeihin.

– Jos haluaa kasvua, niin kaikkea ei kannata yrittää tehdä itse. Myyntivauhdittajat tuli mukaan kuvioihin toukokuussa 2018, ja heidän avullaan olemme saaneet enemmän säpinää uusasiakashankintaan, kertoo Target Headhuntingin headhunter Timo Välenoja.

Aikaa säästyy ydinliiketoimintaan

– Myyntivauhdittajat toimii meidän liiketoimintamme kasvun tukena. Heidän panoksensa säästää meidän aikaamme, ja voimme itse keskittyä suorahakuun, jonka ammattilaisia olemme, Välenoja toteaa.

Myyntivauhdittajat toimittaa viikoittain listan uusista buukeista, eikä headhuntereiden tarvitse huolehtia uusasiakaskäyntien sopimisesta. Välenojan mukaan Myyntivauhdittajat laittavat asioita tapahtumaan, ja yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa.

– Myyntivauhdittajat soittaa myös sellaisiin paikkoihin, joihin emme ehkä itse hoksaisi soittaa. He soittavat yrityksiä läpi laajalla skaalalla, ja sieltä on tullut positiivisia yllätyksiä, Välenoja mainitsee.

Palveluita ollaan valmiita räätälöimään

Target Headhuntingilla on kokemuksia myös muiden buukkausfirmojen käytöstä. Verrattuna muihin kokemuksiin Myyntivauhdittajat on pystynyt tuottamaan isomman määrän buukkeja samassa ajassa. Välenoja pitää sovittuja uusasiakaskäyntejä myös laadukkaina. Niiden pohjalta on jo syntynyt uutta kauppaa.

– Seuraava steppi meillä on miettiä, miten yhteistyötä syvennetään pilottien sujuttua niin hyvin. Tuntuu siltä, että Myyntivauhdittajat on valmis räätälöimään palveluaan asiakaskohtaisesti, Välenoja sanoo.

B2B-buukkauksen asiantuntijat apunasi!
Yhteydenotto on tiesi laadukkaiden liidien maailmaan — suoraa hyötyä ja tiukkoja tuloksia! Ota yhteyttä, niin aloitetaan myyntisi menestys jo tänään!