Rekry

Haluatko tehdä mielekkäitä B2B-projekteja hyvässä porukassa?

Sykähdyttääkö B2B-buukkausprojektit, reilu palkkaus ja vakituinen päivätyö?

Olemme työssämme ammattilaisia. Ammattilaisuus ei vaadi ihmeitä tai yliluonnollisia kykyjä. Meillä se tarkoittaa ennen kaikkea asennetta: terveyttä ammattiylpeyttä, lupausten lunastamista ja asioiden tekemistä tehokkaasti mutta kerralla oikein. Taloudellisesti kannattavasti.

Yrityskulttuurissamme viihtyy ihminen, jolla on halua hoitaa työnsä tavoitteellisesti ja tuloksellisesti, jämptisti ja asiakkaitamme kunnioittaen. Ihminen, joka pelaa joukkueen kanssa samaan maaliin.

Kaikki projektimme keskittyvät B2B-buukkaukseen, jolloin puhelimen toisessa päässä ovat johtaja- tai päällikkötason yrityspäättäjät. Kun soitamme päämiestemme nimissä, meillä on myös oikeaa asiaa.

Työskentelemme arkipäivisin ns. virka-aikaan, joten illat ja viikonloput ovat vapaat. Toimipisteemme sijaitsee ihan Oulun ytimessä.

Miksi meillä motivoidutaan ja viihdytään?

Syitä on kuultu monia, mutta nämä asiat nousevat useimmiten esiin.

Yhteishenki

Meillä töitä tehdään yhdessä, tiiminä yhteen henkeen puhaltaen. Pienessä työyhteisössä jokaisen panos on tärkeä ja tulee huomatuksi. Yhdellä sanalla kuvaillen meininkimme on mutkatonta.

Reilu & selkeä palkkaus

Maksamme sekä kiinteän että tulospalkkioiden osalta alamme keskitasoa korkeampaa palkkaa. Lisäksi mallimme on umpiselkeä ja täysin läpinäkyvä. Tiedät jokaisen päivän ja kuukauden päätteeksi, mikä palkkasi on.

Mielekkäät projektit

Työskentely meillä tarjoaa vaihtelua ja sopivasti haastetta. Saatat buukata samalla viikolla niin softafirmaa kuin lakitoimistoakin. Teemme vain B2B-toimeksiantoja, joten pääset haastamaan itseäsi joka päivä.

Avoimet työpaikat

Asiakashankinta- asiantuntija

Asiakashankinta- asiantuntija

Työtehtäväsi on sopia puhelimitse tapaamisia päämiestemme myyjille ja asiantuntijoille. Soitot kohdistuvat Suomen yrityspäättäjille. Työskentelet Oulun toimipisteessämme. Työssäsi olet aina aloitteellinen ja aktiivinen kontaktin ottaja, joka osaa ja uskaltaa viedä tapaamisehdotuksen maaliin saakka.

Lue lisää & hae tehtävää
B2B- Buukkari

B2B- Buukkari

Työssäsi sovit asiakastapaamisia päämiestemme omalle myyntiorganisaatiolle. Buukkauspuhelut kohdistuvat aina yrityspäättäjiin, kuluttajaluukutusta meillä ei tehdä. Et ole myöskään vastuussa kaupan loppuun saakka viemisestä vaan järjestät myyjille pelipaikkoja tapaamisten muodossa.

Lue lisää & hae tehtävää

Avoin työhakemus

Jos avoimia työpaikkoja ei juuri tällä hetkellä ole, täytä ihmeessä avoin hakemus matalalla kynnyksellä.
Tarve uusille ammattilaisille voi tulla nopeastikin.

Maksimi tiedostokoko 10 MB.
Tallennetaan...
fileuploaded.jpg
Lataaminen epäonnistui. Maksimi tiedostokoko on 10 MB.
Kiitos! Hakemuksesi on vastaanotettu!
Ups! Joku meni pieleen!