Rekry

Haluatko tehdä mielekkäitä projekteja hyvässä porukassa?

Kaipaatko säännöllistä työaikaa ja mahdollisuutta vaikuttaa palkkaasi?

Ammattilaisuus ei vaadi ihmeitä tai yliluonnollisia kykyjä. Sen sijaan se vaatii halua olla alansa parhaimmistoa ja tehdä priimaa jälkeä tehokkaasti. Yrityskulttuurissamme viihtyy ihminen, jolla on halua hoitaa työnsä jämptisti, asiakkaitamme kunnioittaen ja lupaukset lunastaen. Ihminen, joka on luonteeltaan ahkera ja siten haluaa olla ylpeä töidensä tuloksesta sekä siitä mitä saamme tiiminä aikaan.

Meidän asiantuntijuuslajimme on aktiivinen B2B-myynti, tarkemmin laadukkaiden yritysten välisten myyntitapaamisten sopiminen. Kaikki projektimme keskittyvät B2B-buukkaukseen, jolloin puhelimen toisessa päässä ovat johtaja- tai päällikkötason yrityspäättäjät. Kun soitamme päämiestemme nimissä, meillä on myös oikeaa asiaa.

Työskentelemme arkipäivisin ns. virka-aikaan, joten illat ja viikonloput ovat vapaat. Toimipisteemme sijaitsee ihan Oulun ytimessä.

Miksi ammattilaiset viihtyvät juuri meillä?

Syitä on kuultu monia, mutta nämä asiat nousevat useimmiten esiin.

Yhteishenki

Meillä töitä tehdään yhdessä, tiiminä yhteen henkeen puhaltaen. Pienessä työyhteisössä jokaisen panos huomioidaan. Yhdellä sanalla kuvaillen meininkimme on mutkatonta.

Reilu & selkeä palkkaus

Maksamme sekä kiinteän palkan että tulospalkkioiden osalta alamme keskitasoa korkeampaa palkkaa. Lisäksi mallimme on umpiselkeä ja täysin läpinäkyvä.

Mielekkäät projektit

Työskentely meillä tarjoaa vaihtelua ja sopivasti haastetta. Saatat buukata samalla viikolla niin softafirmaa kuin lakitoimistoakin. Teemme vain B2B-toimeksiantoja, joten pääset haastamaan itseäsi joka päivä.

Avoimet työpaikat

Asiakashankinta- asiantuntija

Asiakashankinta- asiantuntija

Työtehtäväsi on sopia puhelimitse tapaamisia päämiestemme myyjille ja asiantuntijoille. Soitot kohdistuvat Suomen yrityspäättäjille. Työskentelet Oulun toimipisteessämme. Työssäsi olet aina aloitteellinen ja aktiivinen kontaktin ottaja, joka osaa ja uskaltaa viedä tapaamisehdotuksen maaliin saakka.

Lue lisää & hae tehtävää
B2B- Buukkari

B2B- Buukkari

Työssäsi sovit asiakastapaamisia päämiestemme omalle myyntiorganisaatiolle. Buukkauspuhelut kohdistuvat aina yrityspäättäjiin, kuluttajaluukutusta meillä ei tehdä. Et ole myöskään vastuussa kaupan loppuun saakka viemisestä vaan järjestät myyjille pelipaikkoja tapaamisten muodossa.

Lue lisää & hae tehtävää

Avoin työhakemus

Jos avoimia työpaikkoja ei juuri tällä hetkellä ole, täytä ihmeessä avoin hakemus matalalla kynnyksellä.
Tarve uusille ammattilaisille voi tulla nopeastikin.

Maksimi tiedostokoko 10 MB.
Tallennetaan...
fileuploaded.jpg
Lataaminen epäonnistui. Maksimi tiedostokoko on 10 MB.
Kiitos! Hakemuksesi on vastaanotettu!
Ups! Joku meni pieleen!