Myyntivauhdittamo™

Myyntivauhdittamo™

Myyntivauhdittamo™ ei ole heikkohermoisimmille hidastelijoille! Eikä turhan tuhertelijoille. Se on tarkoitettu tuloshakusille, säätämiseen ja myynnin ailahteluun kyllästyneille Tulos-Tappiovastuussa oleville johtajille ja heidän organisaatioilleen.

Projektissa lyödään maaliin firmasi myynnin kehittämisen ikuisuushankkeet, jotka seisovat tulppana yrityksesi taloudellisen potentiaalien edessä. Kyseessä on tehokas suurpaineprojekti, jossa syntyy valmista ja jossa asiat viedään suunnitelmien tasolta arjen tekemiseksi valmiiksi hankittujen asiakastapaamisten muodossa.

Myyntivauhdittamo™ -projektissa teemme myyntiorganisaatiostasi kaupantekokoneen. Keskitymme yhdessä oma organisaationne vahvuuksiin, tekemisen tason nostamiseen ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin.

Myyntivauhdittamo™ lopputuotteena syntyy konkreettinen myynnin pelikirja, jonka myyntimallia voi käyttää monistettavana myyntikäsikirjana organisaation kasvua ja tuloksellisuutta vauhdittamaan. Mutta tärkeintä on, että teillä on jäsennetty myyntimalli jota lähdemme toteuttamaan yhdessä.

Lopputuloksena syntyva myyntikonsepti on helppo kouluttaa, monistaa ja toistaa.

Kenelle Myyntivauhdittamo™ sopii erinomaisesti?

Myyntivauhdittamo™ sopii erityisesti yrityksellesi, jos mikään näistä tuntuu oikealta:

 • Yrityksesi myynti ei ole niin hyvin organisoitu kuin toivoisit, tai se ei tuota haluttuja tuloksia.
 • Et ole varma, miten yrityksesi myyntiorganisaatiota voisi skaalata.
 • Tarvitset ulkoista apuvoimaa yrityksen myynnin ammattimaistamiseksi.
 • Haluat lisätä myynnin tasaisuutta ja vähentää ailahtelevuutta - ja säästää hermojasi.

Oleellista on, että teette B2B-kauppaa kotimaassa.

Mitä Myyntivauhdittamo™ sisältää käytännössä?

Projekti etenee ohjauksessamme kuin juna, tarkasti määriteltyjen vaiheiden mukaisesi. Me huolehdimme, että tiedätte mitä tapahtuu milloinkin. Myyntivauhdittamo on yhdistelmä valmennusta, yhdessä tekemistä (workshopit), konsultointia, vuokrajohtamista ja laadukasta asiakashankintaa.

 • Perehtyminen yrityksenne nykytilaan, tarjoomaan ja palveluihin
 • Myynnin organisointiin keskittyvä valmennus johdolle ja halutessanne myyjille
 • Workshop jossa puserretaan prospektointimallimme mukaisesti kasaan näkemys kohderyhmästä ja määritellään nimetyt asiakassegmentit ominaispiirteineen sekä argumentit kullekin segmentille ja päättäjälle.
 • Koko myyntiprosessin mallintaminen
 • Myyntiprosessin mallintaminen ja hyväksyttäminen kevyine räätälöineineen
 • Laadukkaiden asiakastapaamisten buukkaaminen kaikkea pohjatyötä hyödyntäen
 • Myyjienne valmennus iskuun (asenne, motivaatio, taidot, prosessi, systematiikka, arjen myyntipsykologia) myyntitapaamisten tuloksellisuuden takaamiseksi
 • Myyntiprosessin auditointi kun tapaamiset on tehty
 • Kokemusten katselmus: tiedätte asiakkaiden suulla kerrottuna, miksi kauppa syntyi tai ei syntynyt

Sisältö on laaja, mutta vie hoidettujen myyntitapaamisten lisäksi oman organisaationne aikaa enintään neljä työpäivää. Ja tuleepa vihdoin valmista. Todennäköisesti ensimmäiset kotiutetut kaupat maksavat koko projektin takaisin. Voit myöt laskea, mitä tyhjäkäynti ja ailahtelu maksaa menetettynä myyntinä.

Miten Myyntivauhdittamo™ alkaa?

Aivan ensimmäiseksi ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Sen jälkeen otamme yhteyttä ja käymme läpi projektin seuraavat vaiheet.

Tyypillinen Myyntivauhdittamo™ on viisivaiheinen projekti:

 1. Alkukeskustelu: Missä ollaan nyt ja minne halutaan mennä.
 2. Näkemys: suunnitteluvaiheessa käydään läpi yrityksesi myyntiorganisaation tila. Valmennetaan menestyneiden myyntiorganisaatioiden opit. Workshopissa luodaan malli miten toimitaan. Koulutamme myyntijohdon ja neuvomme myynnin organisoinnissa, sekä segmentoimme outboundmyynnin.
 3. Tekeminen: tässä vaiheessa käynnistetään tapaamisten buukkaus (edellyttää Myyntimoottori™ tai Timanttibuukkaus™ -palveluiden tilaamista).
 4. Valmennus: kun myyjien kalentereihin on saatu tapaamisia, valmmennamme myyjät tapaamisia varten. Tämä on kriittistä, jotta asiakkaiden odotukset tapaamisten suhteen täyttyvät ja kaupan todennäköisyys kasvaa.
 5. Audiotointi ja loppuläpikäynti: tämä on totuuden hetki. Käymme yhdekssä läpi myyntiprosessin tilan, tulokset ja jatkokehitysehdotukset. Olemme selvittäneet tosiasiat myös asiakkailta. Tulosten pohjalta on hyvä tehdä tietoon pohjautuen päätökset jatkosta - kanssamme tai ilman meitä.

Kauanko Myyntivauhdittamo™ kestää?

Myyntivauhdittamo™ kestää tyypillisesti enintään kolme kuukautta.  Oman organisaationne aikaa menee 3-5 työpäivää + asiakastapaamisten hoitaminen.

Paljonko Myyntivauhdittamo™ maksaa?

Myyntivauhdittamo maksaa 9 700 € + buukatut tapaamiset. Myyntivauhdittamo™ edellyttää Myyntikone™ tai Timanttibuukkaus™ -palvelun tilaamista tulosten saamiseksi, sillä pelkkä suunnitelma ei tuota senttiäkään ilman jämäkkää toteutusta.

Ota yhteyttä, niin pääsemme aloittamaan mahdollisimman nopeasti yrityksesi myyntikoneiston virittämisen.

B2B-buukkauksen asiantuntijat apunasi!
Yhteydenotto on tiesi laadukkaiden liidien maailmaan — suoraa hyötyä ja tiukkoja tuloksia! Ota yhteyttä, niin aloitetaan myyntisi menestys jo tänään!
Kiitos! Viestisi on lähetetty!
Upsis! Jotain meni vikaan lomaketta täytettäessä!