Myyntivauhdittamo™

Myyntivauhdittamo™

Myyntivauhdittamo™ ei ole heikkohermoisimmille hidastelijoille! Eikä turhan tuhertelijoille. Se on tarkoitettu tuloshakuisille, säätämiseen ja myynnin ailahteluun kyllästyneille Tulos-Tappiovastuussa oleville johtajille ja heidän B2B-myyntiorganisaatioilleen.

Myyntivauhdittamo™ -projektissa teemme myyntiorganisaatiostasi kaupantekokoneen. Keskitymme yhdessä oma organisaationne vahvuuksiin, tekemisen tason nostamiseen ja niiden myötä kasvaviin myyntituloksiin.

Projektissa lyödään maaliin firmasi myynnin kehittämisen ikuisuushankkeet, jotka seisovat tulppana yrityksesi taloudellisen potentiaalien edessä. Kyseessä on tehokas suurpaineprojekti, jossa syntyy valmiiksi yrityksenne näköinen ja törkeää kilpailuetua tuova myyntikonseptinne. Se tuottaa varmemmin, helpommin ja nopeammin parempia tuloksia - koska se on

 • Helppo johtaa
 • Helppo toteuttaa
 • Helppo monistaa ja perehdyttää
 • Helppo päivittää

Se siis jäntevöittää tekemistä myynnin kriittisillä osa-alueilla.

Myyntivauhdittamo™ lopputuotteena syntyy konkreettinen myynnin pelikirja, jonka myyntimallia voi käyttää monistettavana myyntikäsikirjana organisaation kasvua ja tuloksellisuutta vauhdittamaan. Teillä on pian jäsennetty myyntimalli jota lähdemme toteuttamaan yhdessä. Palveluun kuuluu aina viisastelun lisäksi toteutusvaihe, jossa asiakashankinnan ammattilaistiimimme sopii omalle myynnillenne oikeaan segmenttiin kohdennettuja asiakastapaamisia.

Tuntuuko tutulta?

❌ Meiltä puuttuu myynnin toimintamallit ja jokainen tekee vähän tyylillään

❌ Tuloksemme vaihtelevat ja ennustettavuus on heikkoa

❌ Myyntimme ei tapaa riittävästi uusia asiakkaita

❌ Asiakkaat venyttävät päätöksiään

❌ Joudumme kilpailemaan liikaa hinnalla

❌ Emme ole varmoja, tukeeko palkkamallimme oikeaa tekemistä

❌ Olemme asiantuntijoita omassa työssämme, mutta myynti ei ole vahvuutemme ja kaipaamme siihen apuja

❌ Tuntuu että voisimme myydä enemmän tai paremmalla hinnalla, mutta emme oikein tiedä miten sen teemme?

Oleellista on, että teette B2B-kauppaa kotimaassa ja potentiaalisten asiakasyritysten määrä on useita satoja tai jopa tuhansia.

Kenelle Myyntivauhdittamo™ sopii erinomaisesti?

Myyntivauhdittamo™ sopii erityisesti yrityksellesi, jos mikään näistä tuntuu oikealta:

 • Yrityksesi myynti ei ole niin hyvin organisoitu kuin toivoisit tai se ei tuota haluttuja tuloksia.
 • Et ole varma, miten yrityksesi myyntitoimintaa voisi skaalata
 • Tiedät voivanne myydä enemmän, muttet tiedä miten
 • Tarvitset ulkoista apuvoimaa yrityksen myynnin ammattimaistamiseksi
 • Myyntinne aktiivisuustaso heilahtelee liikaa - haluat heittelystä eroon ja säästää hermojasi
 • Haluat käyttää oman myyntinne ajan tuottavaan myyntityöhön
 • Myynnin kehityshankkeillenne ei koskaan löydy kunnolla aikaa

Oleellista on, että teette B2B-kauppaa kotimaassa ja potentiaalisten asiakasyritysten määrä on useita satoja tai jopa tuhansia.

Mitä Myyntivauhdittamo™ sisältää käytännössä?

Projekti etenee ohjauksessamme kuin juna, tarkasti määriteltyjen vaiheiden mukaisesi. Me huolehdimme, että tiedätte mitä tapahtuu milloinkin. Myyntivauhdittamo on yhdistelmä valmennusta, yhdessä tekemistä (workshopit), konsultointia, vuokrajohtamista ja laadukasta asiakashankintaa. Koko paketti: näkemyksellisyys ja tekeminen samassa paketissa.

 • Perehtyminen yrityksenne nykytilaan, tarjoomaan ja palveluihin
 • Myynnin organisointiin keskittyvä valmennus johdolle ja myyjille
 • Workshop jossa puserretaan prospektointimallimme mukaisesti kasaan näkemys kohderyhmästä ja määritellään nimetyt asiakassegmentit ominaispiirteineen sekä argumentit kullekin segmentille ja päättäjälle.
 • Koko myyntiprosessin mallintaminen
 • Laadukkaiden asiakastapaamisten buukkaaminen kaikkea pohjatyötä hyödyntäen
 • Myyjienne valmennus iskuun myyntitapaamisten tuloksellisuuden takaamiseksi
 • Myyntiprosessin auditointi kun tapaamiset on tehty
 • Kokemusten katselmus: tiedätte asiakkaiden suulla kerrottuna, miksi kauppa syntyi tai ei syntynyt

Sisältö on laaja, mutta vie hoidettujen myyntitapaamisten lisäksi oman organisaationne aikaa enintään neljä työpäivää. Ja tuleepa vihdoin valmista. Todennäköisesti ensimmäiset kotiutetut kaupat maksavat koko projektin takaisin. Voit myöt laskea, mitä tyhjäkäynti ja ailahtelu maksaa menetettynä myyntinä.

Miltä maailmanne näyttää kun...

 • Teillä on yhteinen tapa toimia
 • Voit olla varma että myyntinne aktiivisuustaso on aina riittävä
 • Myyjänne tapaavat oikeita asiakkaita
 • Myynnin ailahtelu vähenee ja ennustettavuus niin myynnissä kuin tuotannossa kasvaa
 • Teillä on selkeä myyntimalli jota voidaan monistaa ja jonka vaiheita on helppo päivittää
 • Tiedätte tarkasti ketä on tavattu ja tullaan tapaamaan
 • Tuloksia on helppo verrata tavoitteisiin

Miten Myyntivauhdittamo™ alkaa?

Aivan ensimmäiseksi ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Sen jälkeen otamme yhteyttä ja käymme läpi projektin seuraavat vaiheet.

Tyypillinen Myyntivauhdittamo™ on viisivaiheinen projekti:

 1. Alkukeskustelu: Missä ollaan nyt ja minne halutaan mennä.
 2. Näkemys: suunnitteluvaiheessa käydään läpi yrityksesi myyntiorganisaation tila. Valmennetaan menestyneiden myyntiorganisaatioiden opit. Workshopissa luodaan malli miten toimitaan. Koulutamme myyntijohdon ja neuvomme myynnin organisoinnissa, sekä segmentoimme outboundmyynnin.
 3. Tekeminen: tässä vaiheessa käynnistetään tapaamisten buukkaus (edellyttää Myyntimoottori™ tai Timanttibuukkaus™ -palveluiden tilaamista).
 4. Valmennus: kun myyjien kalentereihin on saatu tapaamisia, valmmennamme myyjät tapaamisia varten. Tämä on kriittistä, jotta asiakkaiden odotukset tapaamisten suhteen täyttyvät ja kaupan todennäköisyys kasvaa.
 5. Audiotointi ja loppuläpikäynti: tämä on totuuden hetki. Käymme yhdessä läpi tulokset ja jatkokehitysehdotukset. Olemme selvittäneet tosiasiat myös asiakkailta. Tulosten pohjalta on hyvä tehdä tietoon pohjautuen päätökset jatkosta - kanssamme tai ilman meitä.

Kauanko Myyntivauhdittamo™ kestää?

Myyntivauhdittamo™ kestää tyypillisesti kokonaisuutena enintään kolme kuukautta.  Oman organisaationne aikaa menee 3-5 työpäivää + asiakastapaamisten hoitaminen.

 • Alusssa intensiivinen yhden kalenteriviikon suurpaineprojekti, jossa sorvataan jiiriin yrityksenne oma myyntikonsepti. Tämä toteutetaan yhden, etukäteen määritellyn kalenteriviikon aikana. Aloitus maanantaina. Loppukatselmus perjantaina. Tähän vaiheeseen menee oman organisaationne aikaa se 3-5 työpäivää.
 • Myyntitapaamisten määrästä riippuen tapaamismäärän läpikäynti kestää 1-2 kuukautta
 • Sen jälkeen kun kaikki tai lähes kaikki tapaamiset on käyty, kartoitamme tapaamistemme kohdeasiakkailta asiakaskokemukset myyntinne laadusta. Sitten pidämme loppukatselmuksen kuukauden sisällä viimeisistä käynneistä ja saatte näkemyksemme suosituksista jatkotoimenpiteiksi.

Paljonko Myyntivauhdittamo™ maksaa?

Myyntivauhdittamo maksaa 12 800 € + buukatut tapaamiset. Myyntivauhdittamo™ edellyttää Myyntimoottori™ tai Timanttibuukkaus™ -palvelun tilaamista tulosten saamiseksi, sillä pelkkä suunnitelma ei tuota senttiäkään ilman jämäkkää toteutusta.

Ota yhteyttä, niin pääsemme aloittamaan mahdollisimman nopeasti yrityksesi myyntikoneiston virittämisen.

B2B-buukkauksen asiantuntijat apunasi!
Yhteydenotto on tiesi laadukkaiden liidien maailmaan — suoraa hyötyä ja tiukkoja tuloksia! Ota yhteyttä, niin aloitetaan myyntisi menestys jo tänään!