Timanttibuukkaus™

Timanttibuukkaus™

Timanttibuukkaus™ on täsmätuote laatutietoisille yrityksille, joilla on selkeä käsitys siitä millaista asiakasprofiilia ollaan etsimässä. Timanttibuukkaus™ sopii erityisesti yrityksille, joilla on tarve saada vähemmän mutta jalostetumpia tapaamisia. Kaikki peruspalvelumme hyvät elementit ovat tietenkin mukana tässäkin palvelussa.

Kenelle Timanttibuukkaus™ sopii?

Timanttibuukkaus™ sopii juuri yrityksellesi, jos mikään näistä tuntuu oikealta:

  • Tiedät jo hyvin, millaisten asiakkaiden kanssa myyjiesi täytyy päästä tapaamisiin.
  • Haluat yrityksellesi mahdollisimman paljon tietylle kohderyhmälle kiinteähintaisia tapaamisia, joilla on selkeä tunnistettu tarve.
  • Haluat yrityksellesi mahdollisimman paljon tietylle kohderyhmälle kiinteähintaisia tapaamisia, joilla on selkeä todennäköinen tarve lähitulevaisuudessa.
  • Jos palveluidesi myynti on vahvasti ajankohtaan tai tiedostettuun tarpeeseen sidottu (esimerkiksi asiakaskunnassa paljon määräaikaisia sopimuksia)

Timanttibuukkaus™ tapaamiset ovat tyypillisesti sellaisia, joissa on varmistettu että loppuasiakkaalla on tiedostettu todennäköinen tarve nyt tai lähitulevaisuudessa.

Miten Timanttibuukkaus™ alkaa?

Aivan ensimmäiseksi ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Sen jälkeen otamme yhteyttä ja käymme läpi myyntinne tavoitteet, kerromme näkemyksemme ja esitämme ratkaisuehdotuksemme.

Kauanko Timanttibuukkaus™ kestää?

Emme valehtele: moni asiakas on niin tyytyväinen Timanttibuukkaus™ -palveluun, että jatkaa buukkausta paljon pidempään kuin aikaisemmin arvioi sitä tarvitsevansa. Timanttibuukkaus™ -palvelun pilottivaihe kestää normaalisti kuukaudesta kolmeen kuukauteen ja aika riippuu buukattavien tapaamisten määrästä sekäyrityksesi myyjien kalentereista.

Paljonko Timanttibuukkaus™ maksaa?

Hinnoitteluperuste on €/läpiviety kontakti + €/tapaaminen. Myös soittolistat sisältyvät tapaamisen hintaan joten piilokuluja ei ole.

Ota yhteyttä, niin sovitaan aloitusaika mahdollisimman pian!

Asiakashankinnan asiantuntijat apunasi