Timanttibuukkaus™

Timanttibuukkaus™

Timanttibuukkaus™ on täsmätuote laatutietoisille yrityksille, joilla on selkeä käsitys siitä millaista asiakasprofiilia ollaan etsimässä. Timanttibuukkaus™ sopii erityisesti yrityksille, joilla on tarve saada vähemmän mutta huomattavasti jalostetumpia tapaamisia. Kaikki peruspalvelumme hyvät elementit ovat tietenkin mukana tässäkin palvelussa.

Kenelle Timanttibuukkaus™ sopii?

Timanttibuukkaus™ sopii juuri yrityksellesi, jos mikään näistä tuntuu oikealta:

  • Tiedät jo hyvin, millaisten asiakkaiden kanssa myyjiesi täytyy päästä tapaamisiin.
  • Haluat yrityksellesi mahdollisimman paljon tietylle kohderyhmälle kiinteähintaisia tapaamisia, joilla on selkeä tunnistettu tarve.
  • Haluat yrityksellesi mahdollisimman paljon tietylle kohderyhmälle kiinteähintaisia tapaamisia, joilla on selkeä todennäköinen tarve lähitulevaisuudessa.
  • Haluat yrityksellesi mahdollisimman paljon tietylle kohderyhmälle kiinteähintaisia tapaamisia, joilla on selkeä mahdollinen tarve lähitulevaisuudessa.

Timanttibuukkaus™ tapaamiset ovat tyypillisesti sellaisia, joissa on varmistettu että loppuasiakkaalla on tarve ja halu ostaa.

Miten Timanttibuukkaus™ alkaa?

Aivan ensimmäiseksi ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Sen jälkeen otamme yhteyttä ja käymme läpi projektin seuraavat vaiheet.

Kauanko Timanttibuukkaus™ kestää?

Emme valehtele: moni asiakas on niin tyytyväinen Timanttibuukkaus™ -palveluun, että jatkaa buukkausta paljon pidempään kuin aikaisemmin arvioi sitä tarvitsevansa. Timanttibuukkaus™ -palvelun pilottivaihe kestää normaalisti kuukaudesta kahteen kuukauteen, ja aika riippuu buukattavien tapaamisten määrästä, laadusta ja yrityksesi myyjien kalentereista.

Paljonko Timanttibuukkaus™ maksaa?

Hinnoitteluperuste on €/tapaaminen ja sovimme jokaiselle projektille kiinteän hinnan per tapaaminen. Myös soittolistat sisältyvät tapaamisen hintaan joten piilokuluja ei ole. Kuten Myyntimoottori™ -palvelussakin, myös Timanttibuukkaus™ -palvelussa on kiinteähintainen tapaamiskohtainen hinnoittelu.

Ota yhteyttä, niin sovitaan aloitusaika mahdollisimman pian!

B2B-buukkauksen asiantuntijat apunasi!
Yhteydenotto on tiesi laadukkaiden liidien maailmaan — suoraa hyötyä ja tiukkoja tuloksia! Ota yhteyttä, niin aloitetaan myyntisi menestys jo tänään!
Kiitos! Viestisi on lähetetty!
Upsis! Jotain meni vikaan lomaketta täytettäessä!