Asiakashankinta- asiantuntija

Puhelinmyynnin tai buukkauksen saralla jo kokemusta ja näyttöjä hankkinut aikuinen ammattilainen - Tule meidän työkaveriksi!

Myyntivauhdittajat on 2015 perustettu Myynnin Kasvutoimisto. Toimimme yhdessä samoista toimitiloista Oulun ydinkeskustasta käsin. Olemme erikoistuneet sopimaan päämiestemme myyjille kriteerit täyttäviä tapaamisia ja siten tehostamaan heidän myyntiään. Palvelemme B2B-asiantuntijaorganisaatioita koko Suomen alueella. Sovimme tapaamisia vain B2B-organisaatioille - siis yrityksille jotka myyvät palvelujaan toisille yrityksille. Kotitalouksiin emme soita emmekä harjoita puhelinmyyntiä loppukauppaan asti. Olemme jäätävän hyviä sopimaan tapaamisia yrityspäättäjille, joten keskitymme täysin siihen.

Työn arki ja yrityskulttuuri

Tulet yhdessä muun tiimin kanssa vastaamaan laadukkaiden myyntitapaamisten sopimisesta päämiestemme omille myyjille ja asiantuntijoille. Työ tehdään puhelimitse lähestymällä toimeksiannon mukaisia yrityksiä ja niiden profiloituja johtaja- tai päällikkötason päättäjiä. Olemme ylpeitä siitä, että olemme hyviä juuri puhelintyössä, joten puhelin on meillä se The Työväline. Tiiviissä työyhteisössä panoksesi on merkityksellinen ja olet osaltasi vaikuttamassa sekä meidän että asiakasyritystemme myynnin tuloksellisuuteen.

Työajat ovat maanantaista perjantaihin klo 8-12. Työpäivät alkavat yhteisellä aamupalaverilla.

Meillä saa työskennellä ammattilaisten kanssa ja työ on fokusoitunutta, oleelliseen keskittyvää ja tavoitteellista. Meillä saat keskittyä siihen työhön mihin sinut on palkattu ja jonka tuloksellisuus vaikuttaa suoraan palkkaasi.

Palkkaamme toistaiseksi työntekijöitä vain Oulun toimipisteellemme. Usko pois, meillä on siihe perustellut syyt työn luonteeseen ja yrityskulttuuriin liittyen. Joten etätyötä hakeville löytyy työpaikka jostain muualta.

Ilmapiirimme on ammattimainen työn suhteen. Työmme tulokset ja asiakaslupauksemme otamme tottakai vakavasti. Mutta muuten meillä on pienen työyhteisön mutkaton meininki - paskantärkeydestä meillä ei varmasti voi kukaan syyttää.

Millainen henkilö työssä todennäköisimmin menestyy?

Lyhyesti:

Tavoitteellinen, fokusoitunut, rohkea ja normaalit vuorovaikutustaidot omaava aikuinen ammattilainen. Siinä se tiivistetysti.

Vähän pidemmin:

Jos pidät ihmisistä, uskallat soittaa tuntemattomille ja puhelin on sinulle muutenkin luonnollinen asiointiväline, lähtökohdat tässä hommassa menestymiseen ovat hyvät.

Työmme on tuloslaji. Firma ja asiakkaat antavat työkalut sekä puitteet. Tuloksen ratkaiset itse. Tässä työssä on kysymys paitsi fiiliksestä ja osaamisesta, myös matematiikasta. Luurikammo on itsestään selvästi pahin vihollinen. Puheluita pitää oikeasti lähtea ja tapaamisen hyöty pitää viitsiä argumentoida.

Vaihtuvien projektien johdosta työssä menestyminen edellyttää uusien asioiden nopeaa omaksumista. Tässä auttaa konseptoitu toimintamme itse buukkauksen suhteen, jolloin projektikohtaisesti vaihtuvat lähinnä yksityiskohdat.

Menestyäksesi tässä työssä sinulla on hyvä olla "kilometrejä alla sekä työelämästä että puhelinkontaktoinnista pääasiallisena työnkuvana - perusymmärrys siitä mitä tämä työ päivittäisenä hommana on.

Jos odotat helpolla huippuliksaa ja täydellistä pörröistä pumpulimaailmaa, tämä työa ei ole sinua varten. Jos olet positiivinen asennetyyppi joka on valmis laittamaan itsensä likoon, toistamaan perusasioita hyvin ja haluat vaikuttaa palkkaasi - tervetuloa!

Tarjoamme

Vakituisen ja kokoaikaisen työn ammattilaisten työkaverina. Säännölliset työajat takaavat vapaat illat ja viikonloput.

Toimistomme sijaitsee 50 metrin päässä Rotuaarilta ja bussit tulevat käytännössä alaovelle, joten julkisillakin töihin pääsee helposti.

Työrauhan. Luotamme työntekijöihimme ja annamme tilaa tehdä, kunhan työt tulevat hoidetuksi eli tulosta syntyy. Tässä sinulla ovat tukena sekä lähiesimies että osaavat työkaverit.

Välillä käymme yhdessä syömässä, tarjoamme hieronnat ja muuta työhyvinvointiin liittyvää sekä palkitsemme rahan lisäksi onnistumisista mm. lounasseteleillä ja mitä milloinkin keksimme.

Tärkeintä meillä kuitenkin on työ itse ja mielekkäät projektit jotka mahdollistavat tuloksentekijälle hyvän ansiotason.

Mitä tästä maksetaan?

Rahaa. Paremmista tuloksista enemmän. Meillä ei ole provisiokattoja tai -leikkureita.

Palkkiomallimme koostuu perusturvana toimivasta n. 2 000 € / kk takuupalkasta jonka ansaitset aina. Todellisen tilisi teet kuitenkin tulospalkkioilla (provisiot ja kuukausi bonus) joiden tiedämme alan yleiseen tasoon verrattuna olevan vähintään kohdallaan tai hiukan yli. Alkuvuoden 2023 keskiarvomme oli n. 2 800 €/kk (vaihteluväli 2000-4200 €).

Rekrytointiaikataulut ja lisätiedot

Lopullinen aloitusaikataulu sovitaan yhdessä ja kulkee käsi kädessä projektiaikataulujemme kanssa.

Nappaamme kiinnostavat työkaveriehdokkaat tarkemmin jutulle hetimiten, joten viimeiseen hakupäivään ei kannata odottaa.

Huomioimme vain hakemuslomakkeella tulleet hakemukset.

Lisätietoja halutessasi uskallat varmasti puhelintyöhön hakiessasi soittaa meille numeroon 040 139 6339. Numerossa sinulle antaa lisätietoja toimitusjohtajamme Kari Kaisto. Parhaiten tavoitat hänet maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin puolenpäivän molemmin puolin (yleisesti 10-15 välillä).