B2B- Buukkari

Myyntivauhdittajat tunnetaan B2B-yritysten päättäjien keskuudessa ammattimaisena myynnin kasvutoimistona, joka on erikoistunut laadukkaiden yritysmyyntitapaamisten buukkaamiseen. Myyntivauhdittajat on luottokumppani ja kiinteä osa monien asiakasyritystemme myyntiorganisaatiota. Olemme tehneet uusasiakashankinnan alkupäästä asiantuntijatyötä. Päämiehinämme on muun muassa lakitoimistoja, tilitoimistoja, softafirmoja, rekryfirmoja ja muita asiantuntijayrityksiä.

Työtehtävän kuvaus

Työssäsi sovit asiakastapaamisia päämiestemme omalle myyntiorganisaatiolle. Buukkauspuhelut kohdistuvat aina yrityspäättäjiin, kuluttajaluukutusta meillä ei tehdä. Et ole myöskään vastuussa kaupan loppuun saakka viemisestä vaan järjestät myyjille pelipaikkoja tapaamisten muodossa. Päämiestemme oma myynti hoitaa kaupat maaliin. Lisäksi kaikki asiakkaamme tuottavat kohderyhmälleen selkeää hyötyä, jolloin tapaamisehdotus on aina perusteltu ja meillä on oikeaa asiaa kun soitamme. Työssäsi sinua tukee ammattimaiset kollegat. Tehokkaan konseptimme ja alan parhaiden työvälineiden ansiosta sinä saat keskittyä varsinaiseen työhösi.

Millaista henkilöä haemme?

Eniten arvostamme tavoitteellisuutta, positiivista ja ahkeraa otetta, oleelliseen keskittymistä, menestyksenhalua ja sinnikkyyttä. Perusedellytys työssä menestymiseksi on, että puhelin on sinulle luonteva väline ja olet rohkea soittamaan tuntemattomille ihmisille.

Olemme kouluttaneet lukuisia ihmisiä Myyntivauhdittajaksi erilaisista taustoista. Asenne ja motivaatio tulee löytyä itseltä!

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen tapaamisten buukkaamisesta, puhelinmyynnistä tai muusta aktiivisesta myyntityöstä. Kokemus ei ole välttämätön. Sosiaalisia taitoja ja pelisilmää on hyvä löytyä – mikään suupaltti ei tarvitse olla, normaalit vuorovaikutustaidot riittävät. Työ tehdään soittojärjestelmällä joten tavanomaisia tietoteknisiä taitoja tarvitset. Asuinpaikkasi ja elämäntilanteesi mahdollistaa koko päiväisen työskentelyn Oulun toimistollamme.

Uudelle työkaverille tarjoamme

  • Alamme parhaimpiin kuuluvan palkkauksen. Tämä koskee sekä kiinteää takuupalkkaa (1 600 – 2 000 €/kk kokemuksesta riippuen) että tulospalkkioita. Palkkausmallimme on läpinäkyvä ja tiedät aina mikä on kuukauden palkkakertymäsi. Keskimääräinen palkka meillä on n. 2 500 €/kk
  • Kokopäiväisen työsuhteen. Olemme projektiorganisaatio ja siksi sitoudumme työntekijöihimme, jotta voimme sitoutua asiakaslupauksiimme ja aikatauluihimme.
  • Timanttisen koulutuksen, jatkuvan tuen ja sparrauksen sekä säännöllistä valmennusta. Alamme koetaan usein vaikeaksi aloittaa tai menestyä, mutta tämä on normaalia työtä, kun tietää työn lainalaisuudet. Omistajillamme on vahva tausta myynnin johtamisesta, satojen organisaatioiden ja tuhansien myyjien sparraamisesta sekä todistetusti toimialan MM-tason osaaminen. Kaikki tämä osaaminen on käytössäsi työssä menestymiseksi. Uskallamme väittää, että tätä parempaa starttia työhön ei alallamme voi saada.
  • Toimisto keskellä Oulua. On se vain hyvä bonus, kun työpaikka on ihan Oulun ytimessä. Bussit tulevat alaovelle, lounaspaikoista on valinnanvaraa ja kesäisin tauolla voi piipahtaa vaikka Rotuaarilla.
  • Mielekkään ja vaihtelevan työn. Vaikka buukkaus on istumalihastyötä, meillä siihen ei pääse puutumaan. Vaihtelevat toimeksiannot haastavat sopivasti ja pitävät mielenkiinnon yllä. Tämä on tärkeimpiä meillä esiin nousevia motivaatiotekijöitä.
  • Lisäedut ja huomiointi. Lounasseteli lisänä hyvästä omasta tuloksesta, palkintolounaat koko porukan onnistumisesta, tapahtumat ja myyntikilpailut. Muun muassa nämä ovat yrityksemme tapoja kiittää panoksesta.

Jos sinusta tuntuu, että voisit viihtyä meillä niin annathan meidän kuulla sinusta pikimiten!

Hakeminen & lisätiedot

Jos jäi kysyttävää, lisätietoja antaa Kari Kaisto numerossa 040 139 6339 arkisin klo 10–16 välillä. Parhaiten tavoitat maanantaisin ja perjantaisin.

Hakemukset pyydämme lähettämään vain tämän sivun lomakkeella. Lomake avautuu uuteen välilehteen.