Tarina
Olemme hyvä kumppani asiakkaille, jotka vaativat tuloksia.

Taustatarina

Kaikki mitä teemme, perustuu yli 20 vuoden kokemukseen kotimaisen B2B-myynnin tekemisestä, johtamisesta ja valmentamisesta kooltaan ja toimialaltaan hyvin erilaisissa yrityksissä. Tällä kokemuksella on muodostunut selkeä ja vahva kokemuksen tuoma näkemys siitä, mitkä tekijät yhdistävät menestyviä yrityksiä ja mitkä ovat suomalaisten yritysten pahimmat pullonkaulat.

  • Menestyjiä yhdistää: Vahva myyntikulttuuri ja selvästi verrokkiyrityksiä korkeampi myynnin aktiivisuus.
  • Pahimmat pullonkaulat: Lähes 100% yrityksistä liian vähäinen tai liikaa heilahteleva myynnin aktiivisuus. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että myynnin eteen tehdään töitä liian vähän.

Siksi ja vain siksi Myyntivauhdittajat on perustettu. Auttamaan Suomalaisia yrityksiä myynnin pahimman pullonkaulan yli.

Se on se, missä olemme mestareita ja mikä näkyy konkreettisina mitattavina tuloksina.

Asiantuntijuus ja tasokas tekeminen paketoituna

Jokainen on asiantuntija omalla alallaan. Meidän asiantuntijuutemme on myynti, ja erityisesti B2B.

Sanotaan se suoraan: vierestä on helppo viisastella. Me tuomme konkreettisen avun myyntiin tekemällä. Valmennuksemme tukevat tätä tekemistä.

Lisäarvomme asiakkaillemme tulee kahdesta asiasta:

  1. Ymmärrämme myyntiä ja sen mikä myynnissä on oleellista
  2. Alamme töihin. Teemme ja toimitamme. Meihin voi luottaa.

Jälkimmäinen erottaa meidät muista asiantuntijayhtiöistä. Saatte meiltä konkreettisia ja mitattavia toteutuksia – tapaamisia. Meiltä saat näkemyksen ja tekemisen samasta paikasta. Ulkoista tapaamisten buukkaus meille. Hoidamme sen ja valmennamme myyntitiiminne taidoiltaan ja orientaatioltaan huippuvireeseen, jotta saatte tapaamisista parhaat tulokset.

Sen me osaamme, todistetusti.

Jos haluat uskomushoitojen ja odottelun sijaan kääriä hihat yhdessä ammattilaisten kanssa, soita 040 139 6339 tai jätä yhteydenottopyyntö alta. 👇

B2B-buukkauksen asiantuntijat apunasi!
Yhteydenotto on tiesi laadukkaiden liidien maailmaan — suoraa hyötyä ja tiukkoja tuloksia! Ota yhteyttä, niin aloitetaan myyntisi menestys jo tänään!